Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
Az egyik tojásból, lisztből, tejből, 1
evőkanál olajból és pici sóból a szokásosnál kicsit sűrűbb
palacsintatésztát keverünk, és nem túl vékony palacsintákat sütünk.
Egy másik edényben egy evőkanál olívaolajon megfuttatjuk a reszelt vagy
apróra vágott fokhagymát, rádobjuk a spenótot, sózzuk, és megpároljuk.
Fűszerezzük őrölt borssal, reszelt szerecsendióval. Hozzáadunk 1 dl
tejszínt, a reszelt kecske- vagy juhsajtot, a parmezánt, összeforraljuk,
majd levesszük a tűzről, és gyors mozdulatokkal elkeverünk benne 1
tojást.
Egy tűzálló tálat kivajazunk/olajozunk. A spenótos masszával bőven
megtöltjük a palacsintákat, és a tálba tesszük őket. A maradék spenótos
masszát, és 1 dl tejszínt ráöntjük, és 15 percre a sütőbe toljuk (200
fok). 5 perccel a sütés vége előtt megszórjuk a reszelt trappistával, és
szép aranybarnára pirítjuk. Tálalásnál adhatunk hozzá reszelt sajtot
vagy tejfölt, de anélkül is finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kaviáros palacsinta
Húsos palacsinta gombás szósszal
Csúsztatott palacsinta narancslekvárral és dióval
Csokimázas rakott palacsinta