Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Hozzávalók: 12 db vékony, sós palacsinta, 1 kis doboz (5 dkg) fekete
kaviár, 1 csokor zöldhagyma, 10 dkg tejszín krémsajt, 1 teáskanál
citromlé, 1 teáskanál konyak, a bundázáshoz liszt és tojás
Elkészítés:
A krémsajtot összekeverjük a citromlével és a konyakkal, majd hozzáadjuk
a megtisztított és nagyon vékonyra karikázott zöldhagymát. A sajtos
krémmel megkenjük a palacsintákat és elosztjuk rajtuk a kaviárt. Ezután a
palacsintákat szorosan felcsavarjuk, és két végüket úgy hajtjuk össze,
hogy ne bomolhassanak ki. Lisztbe, felvert nyers tojásba mártjuk, majd
ismét lisztbe forgatjuk. Azonnal 180 fokos olajba rakjuk, és 5-6 perc
alatt szép világosbarnára megsütjük. Két részletben süssük meg, hogy a
kis palacsintáknak elegendő helyük legyen úszni, különben
összeragadhatnak. Az olajból kivéve, papírtörülközőn leszárítjuk, és
tetszés szerint hidegen vagy melegen kínáljuk. Egyszerűen és gyorsan
készíthető, különleges ínyencfalat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Húsos palacsinta gombás szósszal
Spenótos palacsinta
Csúsztatott palacsinta narancslekvárral és dióval
Csokimázas rakott palacsinta