Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg liszt
2 tojás
2 csomag sütőpor
5-6 dl tej
2 evőkanál tejföl
só
1 dl olaj
Elkészítés:
A tojást összekeverjük a sóval és a tejjel, majd lassan belekeverjük a
lisztet és a sütőport. Az olajat tökmindegy mikor tesszük bele. :)
Csomómentesre keverjük. Ha nem elég sűrű lehet bele tenni még lisztet.
Olyan majonéz sűrűségűnek kell lennie. Palacsintasütűbe sütjük. A
tetejére tesszük a lekvárt és nem összegöngyöljük!!! Ja és ennek kb.
olyan 1-2 cm vastgságúnak kell lenni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kaviáros palacsinta
Húsos palacsinta gombás szósszal
Spenótos palacsinta
Csúsztatott palacsinta narancslekvárral és dióval