Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg liszt, 3 dl tej vagy tejszín, 8 dkg vaj, 6 alma, 1 csomag
vaníliás cukor, édesítőpor, 2 db tojás, 5 dkg méz, 10 dkg mandula vagy
dió, 1 mokkáskanál fahéj
Elkészítés:
A lisztet összegyúrjuk a vajjal és a tojássárgájával, a vaníliás
cukorral, a tejjel és az édesítőporral. Az így kapott masszát
sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A meghámozott almákat félbevágjuk, a magházat kivesszük, késsel az alma
domború felületét egymással párhuzamosan kissé bevagdossuk, aljával
lefelé a masszára rakjuk.
A langyosra melegített mézzel és a habbá vert tojásfehérjével leöntjük,
majd meghintjük a fahéjjal, és rászórjuk az aprított mandulát vagy diót.
Előmelegített sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karácsonyi grízes-mézes
KARÁCSONYI RUMGOLYÓ
Mézeskalácstorta
Luca mézeskalács szíve