Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg mazsola
1 kg csoki
10 dkg porcukor
50 dkg kókuszreszelék
3 dl rum
3 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A mazsolát beáztatjuk a rumba, lepje el a rum. Én a rumba még teszek egy
jamaikai rumaromát, hogy intenzívebb legyen az íze. Minél tovább áll a
rumban, annál finomabb, be kell hogy szívja a rumot. Lehet már akár 1-2
hónappal korábban is beáztatni. Karácsony előtt 1 héttel felolvasztjuk
az 1 kg csokit gőz fölött, majd hozzáadjuk a 10 dkg porcukrot, a 25 dkg
kókuszreszeléket, a 3 csomag vaníliás cukrot és a rumba áztatott
mazsolát, rummal együtt. Összekeverjük, majd apró golyókat formálunk
belőle, amiket kókuszreszelékbe vagy kakaóporba forgatunk, és desszertes
papírkába teszünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karácsonyi grízes-mézes
VANÍLIÁS KIFLI LEKVÁRRAL TÖLTVE
Hamis mézes puszedli
Mézeskalácstorta