Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pesztóhoz a petrezselymet apróra vágom, 1 bő teáskanálnyit
félreteszek, a többit turmixgép poharába töltöm. Hozzáadom a mandulát,
az olajat, a citromlevet és a sajtot, sózom, borsozom, és előbb közepes,
majd nagyobb fokozaton krémesre zúzom. Ha szükséges, a végén még
ízesítem. Tálra halmozom.
A spárgákat meghámozom, fás végüket eltávolítom. Egy mély serpenyőben
vizet forralok, sóval, cukorral, citromlével ízesítem, ebbe teszem
szépen sorban a spárgákat. Akkora serpenyőt érdemes választani, amiben
elférnek az egész spárgák úgy, hogy az ízesített főzővíz ellepi őket. A
spárga vastagságától függően 8-10 perc alatt roppanósra főzöm, majd
jeges vízbe dobom, hogy ne veszítsenek a színükből.
A főzőléből egy keveset kiveszek és leforrázom vele a paradicsomokat,
így könnyen lehúzható a héjuk. A maradék főzőléből remek leves
készíthető később is. A paradicsomokat félbevágom, teáskanállal
eltávolítom a belsejüket. Ez szintén felhasználható később leveshez,
szószhoz. A fél paradicsomokba pesztót kanalazok. A zöld pesztó tetejére
egy pöttynyi sajtkrémet biggyesztek.
A spárgákat kötegekben elrendezem egy csinos tálon. Jócskán kanalazok a
petrezselymes pesztóból, megszórom a félretett apróra vágott
petrezselyemzölddel. A paradicsomokat mellé helyezem, lehűtve tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csőben sült karfiol füstölt sajttal
Lekváros puffancs
Snidlinges-tejszínes spagetti
Fóliában sült krumpli snidlinges tejföllel