Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy edényben feltesszük főni a tésztát, így pont addigra lesz kész, mint a szósz. A sütőt bekapcsoljuk 180-200 fokra. A snidlinget megmossuk, apróra vágjuk, és 3-4 teáskanálnyit félreteszünk. A snidling nagyobbik felét egy kis olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a felkockázott gépsonkát. Kb. 1-2 percig pirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínt. 2-3 csipet fehérborssal és sóval ízesítjük. Amikor felforr, beleteszünk 10 dkg reszelt sajtot, és folyamatos kevergetés mellett megolvasztjuk benne. Jó sűrű szószt kapunk. A kifőtt tésztát tűzálló tálba tesszük, és ráöntjük a szószt. A tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal, majd betesszük a sütőbe annyi időre, hogy a sajt szépen megpiruljon a tetején. Tálalás előtt megszórjuk a tetejét az előzetesen félretett friss snidlinggel. Fehérbor illik mellé. Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csőben sült karfiol füstölt sajttal
Lekváros puffancs
Fóliában sült krumpli snidlinges tejföllel
Paradicsomos babkrém