Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A piskótát két vagy három lapra vágjuk. A cukrot és a vaníliás
cukrot a vajjal habosra keverjük, majd folyamatos keverés közben a
whiskey-t is hozzáadjuk. Végül pedig a mazsolát is elkeverjük benne.
Kétharmadát a tortalapok közé kenjük, a maradék egyharmadot pedig a
torta bevonására használjuk. Lehet díszíteni csokival, tortadarával,
tejszínhabbal, marcipánnal, bármivel.
Legalább 2-3 órát ajánlatos pihentetni a hűtőben, esetleg egy teljes
éjszakán át, hogy a tészta magába ihassa a páratlan nedüt, és a mazsola
is megszívhassa magát.
A whiskey lehetőleg valami finom márka legyen, javaslom a Grant*s-et,
esetleg a Jonny Walker-t. Ettől drágábbat használni nincs értelme. Aki
inkább az amerikai márkákat kedveli, azt is tehet bele, de a legfinomabb
ír whiskey-vel (Jameson, Tullamore Dew), mert azoknak lágyabb az ízük.
Készíthető aromával is, de úgy nem olyan finom. Lehet kevesebb alkoholt
is hozzáadni, ha valaki nem nagyon szereti a whiskey-t.
Egy kedves barátom szülinapjára találtam ki, ugyanis imádja a whiskey-t. Nagy sikere lett, két torta is elfogyott a 20 fős társaságban... Aki nem szereti a whiskey-t, annak is ajánlom, mert nagyon finom!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Somlói torta
Savanyú-édes máktorta
Rokokó narancstorta
Marcipános fenyőfa