Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 libacomb (darabja kb. 30 dkg), 2 evőkanál ételízesítő, 5 evőkanál csipkebogyólekvár, 2 dl tejföl vagy tejszín
Elkészítés:
A libacombot megmossuk, a látható zsiradékot levágjuk, és a combot
bedörzsöljük az ételízesítővel. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat)
előmelegítjük.
Felforrósítunk egy serpenyőt, zsíros felével lefelé beletesszük a
combokat, és körös-körül megpirítjuk. A combokat tepsibe fektetjük,
aláöntünk 1,5 dl vizet, 3 evőkanál csipkebogyólekvárt, és lefedve kb. 50
percig sütjük.
Kiveszünk két evőkanálnyi pecsenyelevet a combok alól, elkeverjük 2
evőkanál csipkebogyólekvárral, rákenjük a combok bőrös felére, és a
sütőben további 10 percig sütjük. Ha van grill a sütőben, még további 5
percig grillezzük (ettől lesz szép piros).
A pecsenyelevet zsírtalanítjuk, és egy edénybe szűrjük. Elkeverjük 1,5
dl vízzel, hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk. Burgonyagombóccal
körítve kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Libatepertő házilag
Gerslis rizottó füstölt libamellel
Libasült vörös káposztával