Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 libacomb, 6 gerezd fokhagyma, 2 fej vöröshagyma, 1 kisebb fej vörös
káposzta, 1 evőkanál vörösborecet, 2 evőkanál száraz vörösbor, 2 jonatán
alma, 2 evőkanál ribizli dzsem, 3 evőkanál cukor, só, bors, szegfűszeg.
Elkészítés:
A
libacombokat sóval-borssal bedörzsöljük, és kuktába tesszük.
Mellédobjuk a megtisztított fokhagymát. Kevés vizet aláöntve 30 percig
pároljuk. A húst áttesszük egy peremes tepsibe, aláöntjük a levét, és
forró sütőben megpirítjuk.
A kisült zsiradékot közben leszedjük és áttesszük egy nagy serpenyőbe.
Ezen üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a
vékony csíkokra metélt, besózott vörös káposztát is. Fedő alatt 10
percig pároljuk. Szegfűszeggel, borssal, vörösborecettel, száraz
vörösborral ízesítjük, és további 10 percig pároljuk.
Végül hozzáadjuk a meghámozott, lereszelt almát, a ribizli dzsemet és a
cukrot. Nagy lángon megpirítjuk. A megsült libacombokat apró szemű, főtt
burgonyával és a párolt vörös káposztával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak