Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8-10 csirkeszárny
2 dl natúr joghurt
1 közepes vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 tk édeskömény
1 kk római kömény
1 tk koriandermag
1 tk gyömbérpor vagy 1 ek frissen reszelt gyömbér
1 tk pirospaprika
2 friss babérlevél
2-3 szárított csípős fűszerpaprika
só
frissen őrölt bors
1-2 ek olívaolaj
Elkészítés:
Megtisztítjuk, majd sóval és borssal fűszerezzük a csirkeszárnyat.
Apró darabokra vágjuk a tisztított hagymát és fokhagymát.
Kávédarálóval megőröljük a fűszermagokat és a tördelt, szárított csípős paprikát.
A joghurthoz keverjük az aprított hagymát, az őrölt
fűszerkeveréket, a gyömbért, az őrölt pirospaprikát és a kisebb
darabokra tördelt babérlevelet.
A joghurtos pácba forgatjuk a csirkeszárnyat, és letakarva, egy napig pácoljuk a hűtőben.
Tepsibe tesszük a pácolt húst, meglocsoljuk olívaolajjal, és
pirosra sütjük. (Sütés közben fordítsuk meg, hogy mindkét oldala
egyenletes színt kapjon.)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Libasült vörös káposztával