Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg túró
20 dkg porcukor
12 dkg vaj
10 dkg cukrozott narancshéj
7 dkg búzadara
3 tojás
3 narancs
1 alma
1 csomag főzni való vaníliás pudingpor
fél csomag sütőpor
csipetnyi só
Elkészítés:
A túrót egy villa segítségével törd össze, majd a vajjal, a cukorral, a
sóval, valamint a tojások sárgájával keverd össze. Add hozzá a vaníliás
pudingport, a sütőport és a búzadarát. Az almát hámozd meg, reszeld le,
és keverd hozzá a vaníliás masszához.
Két narancs levét facsard ki, a harmadik húsát vágd kockákra, és a
cukrozott narancshéjjal együtt vegyítsd a túrós masszába. A
tojásfehérjékből verj kemény habot, óvatosan keverd hozzá, majd egy
kivajazott, búzadarával megszórt tortaformába öntsd bele az egészet.
Előmelegített sütőben 200 fokon, nagyjából 50 perc alatt süsd meg a tortát, és hagyd a sütőben kihűlni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Somlói torta
Savanyú-édes máktorta
Rokokó narancstorta
Marcipános fenyőfa