Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A mézeskalácsokat számtalan formában és színben dekorálhatjuk karácsonyra! Bemutatunk néhány ötletes díszítést.
Hideg tojáshabos bevonat:
Készítsünk vízből és porcukorból cukormázat, vagy vegyünk boltban erre a célra kapható színes cukormázat, majd egy széles lapos ecsettel kenjük be a sütemények felületét.
Ezután szórjuk be mindegyik mézeskalácsot színes szóró cukorral, vagy tortadarával.
Kandírozott mézeskalács.
A kisült mézeskalácsokat vonjuk be cukormázzal, amelyet ízesíthetünk kókusszal, reszelt citromhéjjal vagy fűszerekkel.
Ezután készítsük el a kandiszoldatot.
0,5 kg cukrot oldjunk fel 2 dl vízben, és állandó keverés mellett melegítsük fel az oldatot 100 fokra.
Ha kakaós oldatot szeretnénk készíteni, adjunk hozzá 2 kanál étkezési keményítőt és két kanál kakaót. Ezután a mézeskalácsokat villával forgassuk bele a kandiszoldatba majd helyezzük rácsra őket és szórjuk be színes cukormázzal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézeskalácstorta
Luca mézeskalács szíve
Mézeskalács karácsonyra
Diós mézeskalács