Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
Csokis pudingtorta erdeigyümölcs-szósszal
Az
egész tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral forró vízfürdő fölött
habverővel sűrű krémmé verjük. Ezután levesszük, és addig verjük
tovább, amíg a massza kihűl. Hozzáadjuk a lisztet, a reszelt csokoládét
meg a rumot, majd a tésztát kivajazott és kilisztezett formába töltjük,
és 190 fokra előmelegített sütőben körülbelül 15 perc alatt megsütjük. A
formában hagyjuk kihűlni, azután kis kockákra vágjuk.
A piskótakockákat meglocsoljuk rummal, majd a krémmel
felváltva őzgerincformába vagy kis pudingformákba töltjük.
Előbb egy órára a mélyhűtőbe, utána a hűtőbe tesszük.
A pudingot tányérra borítjuk, és csokoládéforgáccsal megszórva, a mártás kíséretében tálaljuk.
Krém
A
tejből és a pudingporból a cukorral sűrű krémet főzünk. Még forrón
elkeverjük és felolvasztjuk benne az apróra vágott csokoládét, azután
kevergetve kihűtjük. A tejszínből habot verünk, a zselatint hideg vízbe
áztatjuk, majd forró rumban feloldjuk.
Mártás
Az erdei gyümölcsöt egy serpenyőben a mézzel, a fahéjjal
és a gyömbérrel éppen csak összerottyantjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Somlói torta
Savanyú-édes máktorta
Rokokó narancstorta
Marcipános fenyőfa