Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1harmad pohar karobpor
1harmad pohar kakao
2 pohar cukor (2 dl-es)
1 ek van. aroma
200 gr vaj
4 tojas
1 es 1 negyed pohar liszt
1 pup kk sutopor
1 pohar vagott dio
csipet so
Elkészítés:
A felolvasztott vajba (ne legyen forro) hozzaadjuk egyenkent a tojasokat, majd a cukrot.
A szaraz anyagokat osszeszitaljuk es belekeverjuk a tojasos keverekbe, majd a daralt diot is hozzaadjuk.
37x 30 tepsibe elteritjuk, kozepes homersekleten 20- 25 percig sutjuk, meg melegen felvagjuk 5x5 cm-es darabokra.
Tanácsok:
Ez volt az elso, ami tenyleg ragacsos lett, a kulseje egy kicsit ropogos, a belseje omlos, az ize mennyei!!!!!
Hamar meg van, erdemes kiprobalni.
Paromnak keszitettem cukor hozzaadas nelkul:
Vaj helyett 1 harmad p olaj (hidegsajtolasu)
cukor helyett fel p szilan, 4 ek nar. lekvar
Ha edesebbre akarjuk, 1 pohar szilant teszunk bele.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet