Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
15 dkg puha vaj, v. margarin
10 dkg kristálycukor
2 tojás
10 dkg étcsoki(belga)
10 dkg tejcsoki(belga)
1 kk. fahéj (nem szeretjük, kihagyom, de ez az alaprecept)
1 kk. sütőpor
kb. 5 dkg holland/belga kakaópor
kb. 15 dkg finomliszt
Elkészítés:
A vajat és a cukrot habosra keverem. A tojásokat egyenként beledolgozom,
erőteljes mozdulatokkal keverem. Sütőt 200 C°-ra melegítem. A csokit
felaprítom, majd a keverékhez adom. A liszt nagy részét, (a fahéjat) a
kakaóport és a sütőport összekeverem, majd a tojásos masszához adom és
simára keverem. A maradék lisztet is beledolgozom. Ha laza és
ragadós,akkor jó az állaga. Kb. 30 golyót formázok belőle, sütőpapírral
bélelt tepsibe teszem, kissé ellapítom. Középső rácson 20 perc alatt
kész lesz. Rácson hagyjuk hűlni.
Javaslom, hogy ne egy adagot készíts, mert mire elmosogatsz,egy morzsát sem találsz! :-) Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Málnás babapiskótás szelet
Krémes-diós kifli