Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A zsemléket felkockázzuk, és egy tepsiben aranybarnára pirítjuk.
Olajban megkaramellizáljuk a cukrot. Közben feldaraboljuk a hagymát, a sárgarépát, a gyökeret, és a zellert.
A nyúlcombot befűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel, és egy serpenyőben elősütjük.
A karamellben megpirítjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk az elősütött
nyúlcombot, 1-2 babérlevelet, és vízzel felöntjük. Lassú tűzön főzzük.
A rotyogó fazékból kiemeljük a megfőtt húst, és félretesszük. Kivesszük a
babérlevelet is, a levest pedig összemixeljük, és tovább főzzük.
Felteszünk vizet forrni. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját
fűszerezzük sóval, borssal. Lisztet, apróra vágott petrezselymet és
kevés vizet adunk hozzá, majd összedolgozzuk a pirított zsemlekockákkal.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a masszához keverjük.
Gombócokat gyúrunk a zsemlemasszából, és forrásban lévő vízbe dobjuk.
A vadasmártásba mustárt teszünk, és meglocsoljuk fehérborral.
Összeforraljuk, majd lisztből, tejfölből, és egy kevés vízből készített
habarással sűrítjük. Pár csepp citromlével pikánssá tesszük.
Serpenyőben nagyon kevés olajat hevítünk, és a kifőtt zsemlegombócokat megpirítjuk.
Tálaláskor a húst bevonjuk a mártással, és a gombócokat melléhelyezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak