ételrecept: Vad apró-pecsenye szőlőmártásban

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
60 dkg kicsontozott vadhús,
25 dkg nagy-szemű piros és fehér szőlő vegyesen,
2 kisebb fej vöröshagyma,
3 evőkanál vaj,
2 dl tejszín,
1 dl száraz fehérbor,
1 evőkanál konyak,
1 teáskanál majoránna,
só,
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A szőlőszemeket leszedjük a szárukról, megmossuk, félbevágjuk, és kimagozzuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A húst megmossuk, felitatjuk róla a nedvességet, és vékony csíkokra daraboljuk. Egy evőkanál vajat felhevítünk, és a húscsíkokat hirtelen megforgatjuk benne, majd a serpenyőből kivéve megsózzuk, borsozzuk. A visszamaradt pecsenyelevet felöntjük konyakkal, és jól összekeverjük. A maradék vajat egy másik serpenyőben felhevítjük, és a hagymát üvegesre pároljuk benne, majd borral felengedve felforraljuk. Beleöntjük a tejszínt, a konyakos pecsenyelevet, és addig forraljuk, amíg a mártás be nem sűrűsödik. Beletesszük a húst, utánasózzuk, és nagyon gyenge tűzön melegen tartjuk, de már nem főzzük. A szőlőszemeket kevés vajon megforgatjuk, majd a húshoz adjuk, összekeverjük vele, és majoránnát szórunk a tetejére. Szaggatott vajas galuskával vagy polentával kínáljuk.

Címkék: egytálétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu