Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60 dkg kicsontozott vadhús,
25 dkg nagy-szemű piros és fehér szőlő vegyesen,
2 kisebb fej vöröshagyma,
3 evőkanál vaj,
2 dl tejszín,
1 dl száraz fehérbor,
1 evőkanál konyak,
1 teáskanál majoránna,
só,
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
A szőlőszemeket leszedjük a szárukról, megmossuk, félbevágjuk, és
kimagozzuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A húst
megmossuk, felitatjuk róla a nedvességet, és vékony csíkokra daraboljuk.
Egy evőkanál vajat felhevítünk, és a húscsíkokat hirtelen megforgatjuk
benne, majd a serpenyőből kivéve megsózzuk, borsozzuk. A visszamaradt
pecsenyelevet felöntjük konyakkal, és jól összekeverjük. A maradék vajat
egy másik serpenyőben felhevítjük, és a hagymát üvegesre pároljuk
benne, majd borral felengedve felforraljuk. Beleöntjük a tejszínt, a
konyakos pecsenyelevet, és addig forraljuk, amíg a mártás be nem
sűrűsödik. Beletesszük a húst, utánasózzuk, és nagyon gyenge tűzön
melegen tartjuk, de már nem főzzük. A szőlőszemeket kevés vajon
megforgatjuk, majd a húshoz adjuk, összekeverjük vele, és majoránnát
szórunk a tetejére. Szaggatott vajas galuskával vagy polentával
kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak