ételrecept: Töltött bucik

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 30 dkg liszt
  • 15 dkg sütőmargarin
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál borecet
  • 3-4 evőkanál hideg víz
  • A töltelékhez:
  • 2 db főtt tojás
  • 15 dkg főtt, füstölt császárszalonna
  • 1 tojásfehérje
  • bors
  • fokhagymakrém
  • mustár
  • A tetejére:
  • reszelt sajt
  • 1 tojássárga
  • pici tej
Elkészítés:

Előző nap a lisztbe keverem a sót, és beledarabolom a hideg margarint, amivel összemorzsolgatom. Ezután adom hozzá a tojást, az ecetet, és apránként a vizet. Jól nyújtható tésztává dolgozom össze, amit fóliába csomagolva berakok a hűtőbe aludni.

Másnap a tésztát kiveszem a hűtőből, hogy felengedjen egy kicsit. A tojásokat megfőzöm, majd apróra vágom a szalonnával együtt. Picit fűszerezem, és mustárral, fokhagymakrémmel és a tojásfehérjével krémessé teszem.

A tésztámat 2-3 mm-re kinyújtom, és a legnagyobb pogácsaszaggatómmal kiszaggatom. Mindegyik közepére teszek egy kis tölteléket. A tésztakorong egyik felének a szélét vízbe mártott ujjammal megvizezem, és félbehajtva összecsípem, így félhold alakúak lesznek.

Ha már megvan egy tepsi, akkor a sütőmet 200 fokra állítom. Kis tejjel elkevert tojássárgával lekenem a bucik tetejét, és reszelt sajtot szórok rájuk. Berakom sűlni, de figyelni kell, mert 15 perc alatt készen is vannak !

Címkék: süti

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu