Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Előző nap a lisztbe keverem a sót, és beledarabolom a hideg
margarint, amivel összemorzsolgatom. Ezután adom hozzá a tojást, az
ecetet, és apránként a vizet. Jól nyújtható tésztává dolgozom össze,
amit fóliába csomagolva berakok a hűtőbe aludni.
Másnap a tésztát kiveszem a hűtőből, hogy felengedjen egy kicsit. A
tojásokat megfőzöm, majd apróra vágom a szalonnával együtt. Picit
fűszerezem, és mustárral, fokhagymakrémmel és a tojásfehérjével krémessé
teszem.
A tésztámat 2-3 mm-re kinyújtom, és a legnagyobb pogácsaszaggatómmal
kiszaggatom. Mindegyik közepére teszek egy kis tölteléket. A
tésztakorong egyik felének a szélét vízbe mártott ujjammal megvizezem,
és félbehajtva összecsípem, így félhold alakúak lesznek.
Ha már megvan egy tepsi, akkor a sütőmet 200 fokra állítom. Kis tejjel
elkevert tojássárgával lekenem a bucik tetejét, és reszelt sajtot szórok
rájuk. Berakom sűlni, de figyelni kell, mert 15 perc alatt készen is
vannak !
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet