Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lisztet pici sóval és jeges vízzel simára
keverjük, hogy palacsintatészta-sűrűségű masszát kapjunk. 10 percig
pihentetjük. A halszeleteket megmossuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk. A
vadrizst a csomagoláson olvasható előírásnak megfelelően megfőzzük. Az
újhagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk. A halszeleteket belemártjuk a tésztába, és
forró olajban addig sütjük, amíg a tészta ropogós lesz, ez kb. 3-4 perc.
Papírszalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk. A vajat
felforrósítjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, és a hagymával együtt
átforgatjuk a vajon. A rizst lecsepegtetjük, a haldarabokat rátesszük a
rizsre, és mellé helyezzük a kukoricát és a hagymát. A szójaszószt
összekeverjük a borral, zúzott fokhagymával, a rizsecettel, és az ételre
öntjük. Azonnal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejszínes gombás pisztráng
Mexikói hal karácsonyra
Rostonsült lazacderék kapros tejfölös shitake gombával
Grillezett fűszeres tonhal