Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 4 pisztráng (1 kiló), 1 citrom, 20 deka gomba, 10 deka vöröshagyma, 2 deci tejszín, 10 deka vaj, 3 deka liszt, 1 csokor petrezselyem, 1 deci étolaj, 2 teáskanál só.
A halat megtisztítjuk, belét kiszedjük kívül, belül sózzuk. Egészben hagyva citromos, sós vízben néhány szem gombával 1 fej karikára vágott hagymával 5-6 perc alatt megfőzzük. Szűrőlapáttal a halakat kiszedjük, és bőrüket lehúzzuk. Közepes nagyságú, finomra vágott hagymát vajon megfonnyasztunk. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, 5 percig pároljuk.
Megszórjuk liszttel, vágott petrezselyemmel, jól elkeverjük és felengedjük a tejszínnel. Felforraljuk, ha túlságosan sűrűnek találnánk, akkor a főzőlével hígítjuk. A halra öntve forrón tálaljuk. Petrezselymes, vajas burgonyát adunk hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mexikói hal karácsonyra
Rostonsült lazacderék kapros tejfölös shitake gombával
Grillezett fűszeres tonhal
kapribogyós tonhalszelet