Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 kicsi csirkemell,
1 1/2 kg zsenge, héjas zöldborsó,
10 dkg reszelt ementáli sajt,
5 dkg vaj,
2 dl tejszín,
1 nagy csokor petrezselyemzöld,
csipetnyi cukor,
ízlés szerint só.
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozom és vékony csíkokra vágom. Megsózom és 15
percig állni hagyom. Közben a zöldborsót kifejtem, a petrezselyemzöldet
nagyon finomra vágom. A melegített vajon a csíkokra vágott csirkehúst
fehéredésig pirítom. Közben néhányszor megkeverem, hogy a hús
egyenletesen süljön. Ezután a zöldborsót ráöntöm, rálocsolom a tejszínt,
megsózom, és fedő alatt, kis lángon, gyakori keverés közben puhára
párolom. Ha levét már majdnem elfőtte, megszórom a petrezselyemzölddel
és csipetnyi cukorral, ezután jól átforgatom. A tányéron ki-ki bőven
megszórja reszelt sajttal. Ha nagy étkű a család, lehet kínálni hozzá
párolt rizst is. (Ez utóbbit az étel elkészülte után hozzá kell keverni a
zöldborsós csirkéhez.)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak