Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A bort, az ecetet és a fűszereket
összeöntjük, majd felforraljuk, s fedő alatt kis lángon kb. 3-4 percig
főzzük. Utána hozzáadjuk az előre megtisztított fokhagymagerezdeket
(könnyebb a fokhagymával elbánni, ha a fejeket egészben előzőleg 1-1,5
órára hideg vízben áztatjuk), s az újraforrástól számítva kb. 3-4 percen
át, fedő alatt, kis lángon tovább főzzük.
A fazekat tartalmával együtt félretesszük, majd másnap feltesszük, s
forrástól számítva 3-4 percen keresztül ismét főzzük. (Ne főzzük túl,
mert értékes tápanyagokat veszít, s ha puha, nem is jó.)
Ha teljesen kihűlt, üvegekbe rakjuk, a lével felöntjük, s a tetejére 1
evőkanál olajat öntünk. Lezárva, jégszekrényben akár egy évig is
eltartható.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak