ételrecept: Szűzérme kucsmagomba mártásban

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 1 egész szűzérme
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • 3 dkg vaj
  • kevés olaj
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 dl fehérbor
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg kucsmagomba (ha szárított, áztatni kell langyos vízben kb. 1 órát, majd kettévágni és jól megmosni!!, mielőtt az ételbe tesszük)
Elkészítés:

A vajat teflon edényben megolvasztom, az apróra vágott hagymát üvegesre dinsztelem benne, ha kész, leveszem a tűzről. Közben a húst kb. 1/2 cm vastagságúra szeletelem (ha vastagabbra sikerül, ki lehet klopfolni). Mindkét felét sózom, borsozom, paprikázom. Egy teflon edenybe olajat teszek (keveset, éppen beterítse az edény alját), megsütöm a húsokat, mindkét oldalukon pirosra. A már kész húst jénai tálba teszem melegre (kis hőfokon, sütőbe vagy főzőlapra). Az edényben maradt olajra ráöntöm a bort és a gombat, 2 percig párolom, utána beleteszem a mustárt és a hagymát. Amikor ezeket szép simára kikevertem, jöhet a tejszín. Amikor rottyan egyet (tejszínnek nem jó, ha főzik) leveszem, és a meleg húsra öntöm. Rizzsel vagy sült krumplival nagyon finom

Címkék: egytálétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu