Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A vaníliarudat kettévágjuk, a pépet kikaparjuk. A rúddal és a péppel
felforraljuk a tejet. A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint
beáztatjuk 4 evőkanál vízbe.
A tojássárgákat 12 dkg cukorral habosra keverjük, és lassan hozzáöntjük a
forró tejet. Jól kikeverjük. A zselatinhoz öntünk 1 dl vizet,
felforraljuk, és a tojásos krémhez adjuk. Langyosra hűtjük. A tejszínt a
maradék 3 dkg cukorral kemény habbá keverjük, a krémhez öntjük, és
krémet 4 egyenlő részre, tálkákba szétosztjuk. Az egyiket eper- a
másikat áfonyalekvárral, a harmadikat a reszelt csokoládéval elkeverjük.
Egy nagyobb vagy négy kisebb formát kikenünk olajjal, és rétegenként
belesimítjuk a krémet (nem keverjük össze!) Legalább 5 órára betesszük a
hűtőbe. Tálalás előtt a formát forró vízbe mártjuk, tányérra borítjuk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nutellás-mandulás habcsók
Epres-kókuszos fehércsokoládé parfé
Murmuc
Kókuszkosár whisky-s csokoládékrémmel