Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy tepsibe 2 evőkanál olívaolajat teszek,
majd a kimagozott, kierezett paprikákat a két gerezd pucolatlan
fokhagymával együtt megsütöm. Akkor kész, ha a paprika héját könnyen le
tudom szedni. A tepsiből az olajat áttöltöm a lábosba, majd felteszem az
apróra vágott hagymát, fokhagymát, póréhagymát és sárgarépát
dinsztelni. Közben lehúzom a paprikák héját. A megdinsztelt zöldségekre
őrölt pirosparikát teszek, hozzáadom a többi fűszert is, felöntöm hideg
vízzel, majd beleteszem a sült paprikát, a sült fokhagymát, a krumplit
és a karfiolt is. Készre főzöm, majd botmixerrel krémlevest varázsolok
belőle. Ennyi az egész, és mindenki meg van őrülve érte.
Lehet cifrázni is. Az édes paprikákat külön megfőzöm, azonos
fűszerezéssel, de jó sűrűre, nem leves, hanem mint pl. a paradicsomkrém
sűrűségűre.
Amikor tálalom, az első leves krémszínű, és ebbe csorgatom bele az élénk
piros színű sűrítményt. (Művészi hajlamúak még mintákat is rajzolhatnak
a levesbe.) Ha összekeverjük a levest, szép rozsdapiros színt kapunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves