Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karfiolt alapos mosás után rózsáira bontom. A hagymát felaprítom, a krumplit meghámozom, apró kockákra vágom.
Olívaolajon üvegesre dinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a nagyjából 1
cm-esre aprított burgonyát, a rózsáira szedett karfiolt. Hozzáadom a
szárított fűszereket. Annyi zöldséglevessel öntöm fel, hogy bő 1 cm-rel
ellepje a zöldségeket. Fedő alatt, közepes erősségű tűzön nagyjából
15-20 perc alatt puhára főzöm. Közben felaprítom a bazsalikomot,
petrezselymet. A már szinte kész leveshez adom a tejet, majd lehúzom a
tűzhelyről, és belepréselem a citrom levét, majd beleteszem az aprított
bazsalikomot, petrezselyemzöldet, végül a parmezánt. Botmixerrel
pürésítem.
Ha túlságosan sűrű lenne, zöldséglevessel javítok az állagán, kóstolás után, ha szükséges továbbfűszerezem, frissen tálalom!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Pikáns sajtleves
Citromos-tárkonyos raguleves