Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
A libacombokat sózom, borsozom, edénybe rakom, olajjal meglocsolom, s beteszem a hűtőbe.
Másnap a combokat átrakom egy kivajazott tepsibe. Teszek mellé, rá
félbevágott fokhagymagerezdeket, rozmaringot és kakukkfűvet, alufóliával
letakarom, s beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe, légkeveréses
fokozaton.
A krumplit felteszem főni, a káposztát és az almát lereszelem, a
rókagombát darabolom. Egy serpenyőben kevés vajon cukrot karamellizálok,
majd ráteszem a reszelt káposztát és az almát, sózom, borsozom, szórok
rá őrölt köményt, s belecsavarom egy fél citrom levét. Mikor már majdnem
kész, öntök bele fehérbort.
A krumplit közben megpucoltam, s összetörtem, kevés vajat kevertem
hozzá, sóztam, borsoztam. Egy serpenyőben kevés vajon megsütöm a
rókagombát, a krumplihoz keverem.
Közben a combok, melyeket időnként a saját zsírjával és fehérborral
locsoltam, megsültek. (A végén leszedtem a fóliát és grill fokozaton
szépen megpirítottam.)
Tálaláskor a tányérra teszek egy kupac krumplit, mellé káposztát, s ráhelyezek 1 combot. Rozmaringgal és kakukkfűvel díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak