ételrecept: Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 2 személynek:
  • 2 db libacomb
  • olívaolaj
  • 40 dkg krumpli
  • 10 dkg rókagomba
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 kis káposzta fele
  • 1 db alma
  • vaj
  • cukor
  • citrom
  • őrölt feketebors
  • őrölt köménymag
  • rozmaring
  • kakukkfű
Elkészítés:

A libacombokat sózom, borsozom, edénybe rakom, olajjal meglocsolom, s beteszem a hűtőbe.

Másnap a combokat átrakom egy kivajazott tepsibe. Teszek mellé, rá félbevágott fokhagymagerezdeket, rozmaringot és kakukkfűvet, alufóliával letakarom, s beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe, légkeveréses fokozaton.

A krumplit felteszem főni, a káposztát és az almát lereszelem, a rókagombát darabolom. Egy serpenyőben kevés vajon cukrot karamellizálok, majd ráteszem a reszelt káposztát és az almát, sózom, borsozom, szórok rá őrölt köményt, s belecsavarom egy fél citrom levét. Mikor már majdnem kész, öntök bele fehérbort.

A krumplit közben megpucoltam, s összetörtem, kevés vajat kevertem hozzá, sóztam, borsoztam. Egy serpenyőben kevés vajon megsütöm a rókagombát, a krumplihoz keverem.

Közben a combok, melyeket időnként a saját zsírjával és fehérborral locsoltam, megsültek. (A végén leszedtem a fóliát és grill fokozaton szépen megpirítottam.)

Tálaláskor a tányérra teszek egy kupac krumplit, mellé káposztát, s ráhelyezek 1 combot. Rozmaringgal és kakukkfűvel díszítem.

Címkék: egytálétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu