Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A spenótleveleket folyó víz alatt alaposan
megmosom, a szárakat az erekkel együtt letépkedem. Ha fagyasztott
spenótot használok, akkor a felhasználás előtt pár órával kiveszem a
fagyasztóból, hogy legyen ideje kiengedni. A szalonnát kockákra vagy
csíkokra vágom. Felteszem a tészta főzéséhez szükséges vizet melegedni.
Megpucolom a fokhagymagerezdeket és elkapirgálom őket (vagy
fokhagymanyomóval áttöröm).
A spenótot a vajon megdinsztelem, majd amikor majdnem jó, a fűszereket
hozzáadom, és tovább dinsztelem. Közben a szalonnából pörcöt sütök.
Mikor a spenót elkészült, a tejszínt beleöntöm, és kiforralom egy picit
hígabbra, mint a végleges állagot szeretném (a kifőzött tészta felvesz
még kicsit a szósz nedvességtartalmából).
Amikor a víz felforrt, a tésztát kifőzöm a csomagoláson olvasható
utasítás szerint. A megfőtt-leszűrt tésztához keverem a spenótos szószt.
Az összekevert spagettiból olaszosan, kanál segítségével, tornyokat
tekerek, amelyet kissé megnyomok, hogy a pörcnek legyen helye. Ízléstől
függően esetleg megszórom reszelt sajttal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirkehúsos spagetti zöld mártással
Csokimázas rakott palacsinta