Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, majd dobjuk bele az összezúzott fokhagymát. Öntsük fel a zöldésglevessel, és forraljuk fel. A tejszínt öntsük egy bögrébe, keverjünk hozzá egy kevés forró levest, ezzel sürítsük be. Sózzuk, borsozzuk, amikor felforrt, turmixoljuk össze, és szórjuk bele az apróra vágott snidlinget, de már ne főzzük tovább. A zsemlét vágjuk kisebb kockákra, és piritsuk meg az olívaolajban. Tálaláskor szórjuk meg a tányérba mert forró leves tetejét a pirított zsemlekockával
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves