Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 dl zsíros friss tej (minimum 3,5 %-os), 6 dl 30%-os habtejszín, 4
lapnyi zselatin, 10 dkg finomított fehér kristálycukor, 1 rúd bourbon
vanília
Elkészítése:
A tejet és a tejszínt egy közepes, lehetőleg vastag aljú fazékba öntjük.
A vaníliarudat óvatosan hosszában felmetsszük, majd a benne rejtező
magokat belekaparjuk a tejes tejszínbe. Magát a rudat is beletesszük, és
közepes lángon főzni kezdjük.
Hagyjuk, hogy felforrjon, majd levesszük a tűzről, betesszük a lapokat
meg a cukrot, és folyamatos keveréssel lehűtjük a sodót. Amikor már
kellően langyos, formába öntjük és a formákat 5-6 órára a hűtőbe
tesszük.
Tálaláskor a kés élét óvatosan végigfuttatjuk a tál fala és a puding
széle mentén, majd a tálkát felfordítjuk és hagyunk neki egy kis időt,
hogy szépen ráhuppanjon a tányérra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vaníliapuding
Török sült tejberizs
Creme caramel