Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1/2 bögre rizs, 2 bögre tej, 1 evőkanál finomliszt, 2 csomag vaníliás cukor, cukor, 2 tojás sárgája, csipet só
Elkészítése:
A rizst feltesszük főni, és amikor már alkotóelemeire esett, felöntjük
egy kis tejjel (jó leves tejberizst kell főzni, mert inkább a leve a
lényeg, mint maga a rizs). Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és annyi sima
cukrot vagy mézet, ami az ízlésünknek megfelel.
Hagyjuk egy picit hűlni, elkeverjük benne a tojások sárgáját és a
kanálnyi lisztet. Piciny szuflétálakba szedjük, amiket egy vízzel félig
felöntött tepsibe ültetünk, és az egészet így toljuk be a beizzított
sütőbe.
Grillezésre kapcsolva addig sütjük, amíg kicsit megpirul a teteje.
Amikor már szobahőmérsékletre hűlt, betesszük a hűtőbe, és egy-két óra
múlva már fogyasztható is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vaníliapuding
Gyümölcsrizs Nutellás vaníliaszósszal
Csoda gyümölcsrizs
Gyümölcsrizs meggyel