Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A padlizsánt félbevágjuk, a húsát
beirdaljuk, megsózzuk, majd 10 percet állni hagyjuk. Sütőlemezre tesszük
a paradicsommal és a hámozatlan fokhagymagezdekkel együtt, és 180 fokra
előmelegített sütőbe toljuk 30 percre.
Ha letelt az idő, kivesszük, kicsit húlni hagyjuk, majd a padlizsán
húsát kanállal kivájjuk, a paradicsomok bőrét lehúzzuk, a fokhagymákat
kinyomjuk a héjból, és mindezt keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a
joghurtot (tejföl is lehet), kevés olívaolajat, a citrom levét és
reszelt héját, valamint ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Botmixerrel
pürésítjük, majd lehűtjük.
Pirítóssal vagy hasábokra vágott zöldségekkel kínáljuk előételként vagy vacsorára.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
gesztenyés almás boszorkánykrém
Kurkumás padlizsánkrém
Fetás padlizsánkrém
Fetás-diós padlizsánkrém