Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gesztenyés-almás boszorkánykrém
Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza, 50 dkg alma, 2 dl tejszín, 2 evőkanál cukor, 5
dkg porcukor, 1 tojásfehérje, 10 db babapiskóta; a díszítéshez:
tejszínhab, kakaópor
Elkészítés:
A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a cukorral habosra verjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük.
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kivesszük. Sütőben puhára sütjük (kb. 45 perc, 180 fokon).
Ha kihűlt az alma, húsát kikanalazzuk, és habosra keverjük a tojásfehérjével és a porcukorral.
A gesztenyekrémet és az almahabot váltakozva kehelybe rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé babapiskótát tördelünk.
A tetejét tejszínhabbal díszítjük, megszórjuk kakaóporral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kurkumás padlizsánkrém
Padlizsánkrém sült paradicsommal
Fetás padlizsánkrém
Fetás-diós padlizsánkrém