Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
4-6 db libacomb
2 db narancs
3 evőkanál (Bertolli Gentile) olívaolaj
1 ág zsálya
2 ág kakukkfű
őrölt bors, só
Elkészítés:
Tegyük a libacombokat egymás mellé egy nagy tepsibe, majd csorgassuk meg
olívaolajjal. Sózzuk meg a combok mindkét felét, majd őröljünk borsot,
tépkedjünk rájuk a kakukkfű és zsályalevelekből. Igazítsuk el úgy a
tepsiben, hogy a bőrös oldala nézzen felfelé. Reszeljük a tetejére egy
narancs héját, majd kinyomkodott levével csorgassuk meg a libuci
combjait.
Szeleteljünk fel egy másik narancsot és borítsuk be vele a húsokat.
Öntsünk alá körülbelül két deciliter vizet, majd az egész tepsit fedjük
be alufóliával. Tegyük előmelegített sütőbe, és 160-170 fokon süssük egy
órán keresztül.
Mielőtt kivennénk a sütőből, vegyük le róla a fóliát, nézzük meg egy
késsel, hogy a hús eléggé megpuhult-e. Ha még kemény, fedjük vissza az
alufóliával, és még 30-40 percig pároljuk. Befejezés előtt süssük fólia
nélkül pár percig, hogy piros és ropogós legyen a libapecsenye.
Köretként fokhagymás céklát készítünk. A megfőzött céklákat vágjuk
ujjnyi vastag szeletekre, majd tegyük egy olívaolajjal kikent tepsibe.
Reszeljünk le két-három gerezd fokhagymát egy kis tálba, csorgassunk rá
pár evőkanál olívaolajat, keverjük jól össze, majd forgassuk bele a
céklaszeleteket. Daráljunk rá borsot, és szórjuk meg sóval.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves