Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 szelet fehér húsú halfilé,
1 tojás,
5 evőkanál tej,
3 evőkanál liszt,
3 evőkanál zsemlemorzsa,
25 dkg tisztított, durvára vágott mandula
a krumplisalátához:
60 dkg burgonya,
1 hagyma,
1 csokor retek,
1,5 dl húsleves (kockából),
3 evőkanál fehérborecet,
1 evőkanál mustár,
5 evőkanál olívaolaj,
csipetnyi cukor,
só,
bors ízlés szerint,
1 szál rozmaring
Elkészítés:
A halszeleteket leöblítjük, majd papírtörlővel felitatjuk róluk a
nedvességet. Elkészítjük a salátát: a megmosott krumplit héjában
megfőzzük. A vöröshagymát felkockázzuk, a retek két végét levágjuk,
megmossuk, és felkarikázzuk. Az öntethez elkészítjük a húslevest, és
belefőzzük a hagymát. A tűzről levéve hozzáadjuk a mustárt, az ecetet,
sóval, borssal fűszerezzük, belekeverjük az olívaolajat, és
félretesszük. A burgonya héját lehúzzuk, fél centis karikákra vágjuk, és
a retekkel együtt beleforgatjuk a húslevesbe. A rozmaring leveleit
lecsipkedjük, megmossuk, apróra vágjuk, és a krumplihoz keverjük. A
halszeleteket megsózzuk, lisztben, tejjel összekevert tojásban,
mandulás, borsos zsemlemorzsában megforgatjuk, és kivajazott tűzálló
tálba fektetjük. A tetejét megszórjuk a maradék manduladarabokkal, és
200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük, és rozmaringos
krumplisalátával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejszínes gombás pisztráng
Mexikói hal karácsonyra
Rostonsült lazacderék kapros tejfölös shitake gombával
Grillezett fűszeres tonhal