Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Tészta:
45 dkg liszt
22 dkg cukor
22 dkg zsír
1 tojás
1 sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 ek kakaó
1 kis pohár tejföl.
Krém:
1 vaníliás pudingpor
1/2 l tej
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
mandulaaroma
Máz:
4 tojás sárgája
20 dkg porcukor
1 ek víz
Elkészítés:
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 4 lapot sütünk belőle. Nagyon törékeny, vigyázni kell vele!
Közben elkészítjük a krémet: a pudingport a tejjel felfőzünk, és
kihűtjük. Amíg hűl a vajat a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt
pudingot a vajas krémmel összekeverjük és mandula aromával ízesítjük. A
lapokat megtöltjük a krémmel.
A 4 tojás sárgáját (nem tévedés!) 20 dkg porcukorral és 1 ek vízzel
habosra keverünk, és a tészta tetejére öntjük. Hagyjuk rászáradni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet