Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 libamell,
30 dkg szilva,
1 evőkanál vaj,
1 dl tejszín,
1 dl tejföl,
1-1 csipetnyi őrölt fahéj,
1-1 csipetnyi cayenne bors,
1 mokkáskanál fehér bors,
só
Elkészítés:
A libamellről eltávolítjuk a fölösleges pihéket, megmossuk, és konyhai
papírtörlővel felitatjuk róla a nedvességet. A bőrét lehúzzuk, és
csíkokra vágjuk. A megmosott szilvát kimagozzuk. A libabőr csíkokat
tapadásmentes serpenyőben ropogósra sütjük, majd a serpenyőből kivéve
félretesszük. A maradék zsíron a libamellek mindkét oldalát megsütjük,
sóval, borssal meghintjük, és a serpenyőből kivéve alufóliába tekerjük.
Egy másik serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a félbevágott,
kimagozott szilvát takaréklángon addig pároljuk benne, amíg levet enged,
de még nem esik össze. A libamellet kivesszük a fóliából, a szilva
mellé tesszük, átforrósítjuk, majd tálra szedjük, és melegen tartjuk. A
maradék pecsenyelevet elkeverjük a tejföllel, tejszínnel, fahéjjal, és
cayenne borssal, sóval, fehér borssal ízesítjük, és összeforraljuk. A
libamellet felszeleteljük, és a tetejét megszórjuk ropogós libabőrrel. A
mártást külön csészében tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak