Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
1 zacskó gyorsfagyasztott morzsolt csemegekukorica (vagy 1 doboz konzervkukorica),
2 tojás,
10 dkg reszelt márványsajt,
1 evőkanál zöldségkrém,
2 dl tejszín,
1 evőkanál kukoricaliszt,
7 dkg vaj,
1 dl tej,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 mokkáskanál törött fehér bors,
ízlés szerint só.
Elkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál kettévágom, megsózom, 3 dkg vajon mindkét
oldalán átsütöm és félréteszem. A maradék vajat a kukoricaliszttel
sárgára pirítom, majd apránként hozzáöntöm a tejet és a tejszínt. Simára
keverve sűrűre főzöm, közben a zöldségkrémmel, a fehér borssal, a
megtisztított és szétzúzott fokhagymával, a finomra vágott
petrezselyemzölddel ízesítem. Ha langyosra hűlt, hozzákeverem a reszelt
sajtot és a még fagyos kukoricaszemeket (vagy a levétől leszűrt
konzervkukoricát), végül belekeverem a felvert tojásokat. Kikent tűzálló
tálba egymás mellé teszem a félig sült combokat, és ráöntöm a
tojásos-kukoricás masszát. Lefedem és előmelegített forró sütőben 30
percig sütöm, majd fedő nélkül sárgásbarnára pirítom. Paradicsomsaláta
illik mellé. Ha a család nagy étkű, lehet hozzá sült burgonyát is
kínálni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak