Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg darált keksz
18 dkg margarin
10 dkg cukor
0,5 dl rum
3 ek kókuszreszelék
1 kk kakaó (cukrozatlan)
(sárgabarack lekvár)
Krémhez:
25 dkg szobahőmérsékletű gesztenyemassza
12 dkg margarin
5 dkg cukor
0,2 dl rum
2 ek kókuszreszelék
Tetejére:
1/2 cs tortabevonó (pl. Dr.Oetker)
2 ek kókuszreszelék
Elkészítés:
1.A darál tkekszet összedolgozzuk a margarinnal, a cukorral, a rummal, a
kókuszreszelékkel és a kakaóval. Ha nem áll össze, tegyünk hozzá 2
evőkanál sárgabarack lekvárt. Tegyük félre.
2.A gesztenyepürét összedolgozzuk a margarinnal (én együtt
megmikróztam őket, 30 mp-et, hogy könnyebben kezelhető legyen), a
cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel. Hűtőbe tesszük 15 percre.
3.A kekszes masszát 5-6mm vastagra nyújtjuk, és 6 cm átmérőjű
pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk. A felére rákenjük a gesztenyés
masszát, min. 1cm vastagon, erre helyezzük a sima pogácsákat.
4.A tortabevonót megolvasztjuk, a sütik tetejének közepére
csurgatjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk (én egy kiskanál hátuljával
tettem), majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
5. 1 órára hűtőbe helyezzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet