Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A joghurtot édesítjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, addig kevergetjük, amíg a cukorszemcsék teljesen feloldódnak.
A zselatin felét 1/2 dl meleg vízben elkeverjük, melegítve feloldjuk,
majd a joghurt feléhez adjuk. Hideg vízzel kiöblített őzgerincformába
töltjük a masszát, és hűtőben dermesztjük. Amikor megdermedt, a kiviket
meghámozzuk, és hosszanti irányban sorban egymás mellé rakjuk a joghurt
tetejére-közepére.
A maradék joghurthoz hozzákeverjük a zselatin másik felét, és óvatosan a
kivikre kanalazzuk úgy, hogy ne mozduljanak el. Teljes dermedésig
hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a formát forró vízbe mártjuk, tartalmát egy hosszúkás tálcára
borítjuk, majd felszeleteljük. Tejszínhabbal és gyümölcsöntettel
díszíthetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nutellás-mandulás habcsók
Epres-kókuszos fehércsokoládé parfé
Szivárványkrém
Murmuc