Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A 4 tojást 15 deka cukorral habosra keverjük. A 25 deka lisztet
összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és a kakaóval, ezt a
tojásos keverékkel összedolgozzuk, és annyi tejet öntünk hozzá, hogy
közepes sűrűségű masszát kapjunk. Amennyire lehet, csomómentesre
keverjük, majd kikent, lisztezett, széles tepsibe öntjük, és közepes
lángon kisütjük a sütőben. Ha megsült, tegyük félre hűlni.
A hűlési idő alatt készítsük el a habot: a 4 deci tejfölt összekeverjük a
4 deci habtejszínnel, belevegyítjük a fél citrom levét, majd habverővel
felverjük. A kihűlt tésztára kenjük (a tepsiben marad a tészta), és
egyenletesen eloszlatjuk. A kvwit meghámozzuk, és vékony karikákra
szeljük. Ezt tesszük a tetejére.
A tortazselét a csomagoláson megadott módon elkészítjük, és leöntjük vele a süti tetejét. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nutellás-mandulás habcsók
Epres-kókuszos fehércsokoládé parfé
Szivárványkrém
Murmuc