Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A spárgát megpucolom és megfőzöm, majd a szűrőben hagyom kihűlni és jól lecsepegni.
A leveles tésztát kinyújtom, sütőpapírral bélelt tortaformába teszem (ez
nálam 3cm magas és 30cm átmérőjű), villával megszurkálom, és
előmelegített sütőben picit elősütöm.
Egy tálkában jól összekeverem a tejfölt a tojásokkal, sózom, borsozom, kis ételízesítő is mehet bele ízlés szerint.
A tésztát körbepakolom a lecsurgatott spárgával, majd ráöntöm a tojásos
tejfölt, megszórom a felaprított friss kaporral (ha nincs, jó a
szárított is, azt már előtte belekeverem a tejfölbe) és a reszelt
sajttal.
Kb. 180 fokon sütöm, míg szép piros lesz, és a tejfölös cucc teljesen
megsül. Ha kész, hagyom kihűlni, és szeletelve, salátával tálalom.
Akárcsak a quiche lorraine vagy paradicsomtorta, almatorta, ez is sokkal finomabb, ha hidegen fogyasztjuk, pár órát hagyjuk állni, az ízek sokkal jobban összeérnek. Már próbaltam konzervvel is, azzal is finom volt. Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csőben sült tökszeletek kapros-fűszeres öntettel
Sajttal rétegezett burgonya csőben sütve
Tejszínes cukkinis csirkemell
Rakott avokádó