Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. A sajtot apró kockákra vágom, a tejföllel
és az apró karikákra vágott újhagymával egy tálban jól összekeverem.
Fóliával letakarva fél napig a hűtőben hagyom.
2. A burgonyát héjában megfőzöm, meghámozom, felkarikázom. Egy tűzálló
tálat margarinnak kikenek, belesorakoztatok egy sor burgonyát, rákenek
ez újhagymás-tejfölös keverékből, s mindaddig folytatom, a rétegezést,
amíg a hozzávalóból tart.
3. Előmelegített, közepesen forró sütőben átsütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csőben sült tökszeletek kapros-fűszeres öntettel
Tejszínes cukkinis csirkemell
Rakott avokádó
Karfiol vastagmártással