Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket
bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába
forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejszínes gombás pisztráng
Mexikói hal karácsonyra
Rostonsült lazacderék kapros tejfölös shitake gombával
Grillezett fűszeres tonhal