Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A rebarbara szárait megmossuk, meghámozzuk,
és kisebb darabokra vágjuk. Nagyon kevés vízben (csak annyiban, hogy ne
égjen le, amíg levet ereszt) fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk.
A rebarbarát szitán átpasszírozzuk, és összekeverjük 1 evőkanál
cukorral. Hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük. A
tojássárgákat a maradék cukorral habosra keverjük, és beleforgatjuk a
tejszínhabot. A rebarbarához keverjük a vaníliás cukrot, és a tejszínes
masszába forgatjuk. Kiöblítünk vízzel egy ovális aljú tálat,
belesimítjuk a masszát, lefedjük, és legalább 3 órára betesszük a
mélyhűtőbe. Tálaláskor tálra borítjuk a krémet, tejszínhabbal ill. ízlés
szerint díszítjük. Azonnal fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak