Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A halat lecsepegtetjük, szétmorzsoljuk. A citromot alaposan
megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és
vékonyra szeleteljük. A kétféle sajtot megreszeljük, és összekeverjük.
Nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd vékonyan kiolajozunk. A sütőt
250 fokra (gázsütő: 5. fokozat) előmelegítjük.
A tésztát akkora lappá nyújtjuk, hogy a tepsit teljesen betakarja, majd
belesimítjuk. A halat úgy szórjuk a tésztára, hogy a szélén 1 cm széles
csík üresen maradjon. A felszeletelt fokhagymát ráhintjük, és a
citromkarikákat ráfektetjük, majd megszórjuk a sajttal. A tészta üres
szélét olajjal megkenjük, és a sütőben 15-20 percig sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejszínes gombás pisztráng
Mexikói hal karácsonyra
Rostonsült lazacderék kapros tejfölös shitake gombával
Grillezett fűszeres tonhal