Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tojásokat kettéválasztjuk. A sajtot finomra lereszeljük. A szilvát megmossuk, kimagozzuk.
A tejet egy csipet sóval és a cukorral felforraljuk, beleszórjuk a
grízt, kevergetve még két percig főzzük, és levesszük a tűzről.
Belekeverjük a tojássárgákat és a vajat. Hagyjuk kihűlni. A
tojásfehérjét kemény habbá verjük, a sajttal együtt a grízmasszába
dolgozzuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük (gázsütő 2. fokozat). A
felfújt- vagy muffinformákat kivajazzuk, és beszórjuk cukorral.
Beletöltjük a tésztát. Vízfürdőbe állítjuk a formákat, és a sütőben kb.
20 percig melegítjük. A bort a citromlével, a fahéjjal, a szegfűszeggel
és a cukorral felforraljuk, beledobjuk a szilvákat, felforraljuk, és a
gyümölcsöt a lében hagyjuk kihűlni. A szilvakompótot a felfújtakhoz
kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak