Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 személynek:
15 dkg gomolyasajt
2 marék madársaláta
10 szem koktélparadicsom
8-10 db fekete olívabogyó
1 szál friss rozmaring
olívaolaj
csipet só
Elkészítés:
Az olívabogyót apróra vágva kis tálkába rakjuk, és meglocsoljuk 1
teáskanál olívaolajjal. A tetejét egy szalvétával lefedjük, és 3-4
percre betesszük a mikróba (lehet serpenyőben is sütni, de úgy eléggé
spriccel a bogyó magas víztartalma miatt). Az így kapott ropogós
törmeléket félretesszük hűlni.
A rozmaringot apróra vágjuk, és 1 evőkanál olívaolajjal és 1 csipet
sóval összekeverjük. A salátát a tányérra halmozzuk, a kettévágott
koktéparadicsomokat a tetején elrendezgetjük, majd az egészet
meglocsoljuk a rozmaringos olajjal, és megszórjuk a sült olívával.
Ha mindezzel elkészültünk, jöhet a sajt! Mindig hagyjuk utoljára,
mert csak melegen finom igazán! Mindkét oldalát lisztbe forgatjuk, és
forró serpenyőben vagy grillsütőben pirosra sütjük. Végül a saláta mellé
helyezzük, igény szerint pirítóssal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak