Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk vagy
grillfűszerrel megszórjuk. Teflon sütőben sütjük, amíg puha lesz, közben
hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát is, és tovább pároljuk. Ha kész,
félretesszük.
Ekészítjük a vadas mártást az alap segítségével vagy a megvásárolt
mirelitet felolvasztjuk. A mártást a húshoz öntjük és kicsit
összeforraljuk.
Dödöle: a krumlit meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. Feltesszük
főni annyi vízben, hogy éppen ellepje, és sót teszünk bele. Ha megfőtt,
krumlinyomóval összetörjük. A vizet nem öntjük le róla, hanem annyi
lisztet öntünk hozzá, hogy kemény masszát kapjuk. Kis galuskákat
szaggatunk belőle. A tetejére pirított hagymát teszünk, és a vadas mellé
tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak